O fată curajoasă, Crina Coco Popescu

Cred că mulţi aţi auzit de Crina Coco Popescu, o fată de numai 15 ani care a escaladat unele dintre cele mai înalte vârfuri muntoase ale lumii.

Despre Crina trebuie să ştim că este din Râşnov, judeţul Braşov şi că este pasionată de alpinism încă de la 6 ani. Pentru că tatăl ei o lua în diferite expediţii trezindu-i pasiunea pentru natură, ea  a reuşit să intre în istoria alpinismului mondial urcând pe cei mai înalţi vulcani din cele şapte continente.

Pe blogul sau Crina Coco Popescu spune urmatoarele cuvinte: ” N-aş fi reuşit aceste performanţe dacă alături de mine n-ar fi stat tatăl meu, omul drag mie care mi-a insuflat pasiunea şi dragostea pentru natură, munte şi călătorie. N-am cuvinte să le mulţumesc părinţilor mei pentru susţinerea pe care mi-au oferit-o şi pentru toate eforturile pe care le-au depus pentru a mă ajuta să fiu cine sunt astăzi. Dar încerc să-i fac mândri.

De asemenea, vreau să le mulţumesc oamenilor de la Club, cu susţinerea cărora, dorinţa mea de a-mi îndeplini visul devine şi mai ferventă: vreau să devin cea mai tânără alpinistă care urcă Seven Summits şi Volcanic Seven Summits.”

Crina Coco Popescu este cu siguranţă o fată cu mari speranţe pentru alpinismul românesc şi internaţional, o fată care inspiră mult curaj tinerilor de vârsta ei, o fată care poate fi considerată model de viaţă pentru pasiunea de care dă dovadă în ceea ce face, o fată optimistă şi curajoasă, o fată……..adevărată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>