De ce să consumăm Aloe Vera


Aloe vera numită şi Aloe barbandesis este o plantă subtropicală din cele peste 250 de specii de aloe.
Aloe vera este binecunoscută în multe ţări pentru efectul său terapeutic extraordinar, fiind considerată un veritabil medicament natural.

Aloe vera a primit denumirea de „vera” datorită efectului terapeutic foarte puternic, vera fiind cuvântul latin care înseamnă „adevărată”.
Deşi nu este singura specie de aloe cu efecte curative, conform ultimelor cercetări medicale în domeniu, Aloe vera este specia cu cele mai puternice rezultate medicale, fiind foarte apreciată din cele mai vechi timpuri.
Astfel egiptenii o numeau „planta nemuririi”, prima atestare documentară a plantei miracol fiind încrustată în piatră pe o plăcuţă descoperită intr-un mormânt egiptean de acum 3500 de ani.

În zilele noastre planta Aloe vera creşte natural în Africa de nord, est şi sud, în ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Roşii, în India, China şi insulele Oceanului Indian. Este cultivată în insulele din Marea Caraibelor, în ţări ca Republica Dominicană, Barbados, Jamaica, Puerto-Rico. Mari plantaţii se găsesc în SUA, în Texas, California, Arizona şi Mexic.

Pentru informaţii suplimentare Tel. 0758.334.383

Pentru comenzi folosiţi ID 400 000 406 585

www.comenziforever.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>