Avem nevoie de frumos!

Fiecare om are nevoie de frumos, indiferent că  este matur sau copil, creierul actionează pozitiv la frumos. Avem nevoie de frumos pentru sănătatea noastră, a minţii şi a corpului, pentru a trăi bucuria că suntem. Trebuie să conştientizăm însă faptul că FRUMOS prin excelenţă este doar Dumnezeu, Tatăl nostru, Creatorul. Cel mai mare artist este Creatorul, nu există ceva mai frumos decat creaţia sa , Natura, din care face parte şi omul.

Fiecare om are nevoia sa de frumos, care sub diversitatea sa (morală, arta exprimată prin diferite forme….ş.a.m.d.p.) înseamnă de fapt respectarea legilor esteticului şi ale liberţăţii celorlalţi.
Prin faptul că oamenii sunt dotaţi de către Creator în mod diferit, fiecare este chemat să dea partea sa de frumuseţe la frumuseţea lumii. Când fiecare tinde spre idealul său putem spune Ce frumos e omul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>