Cerul e dorul meu, sunt călător…

     O zi deosebită este „Ziua morţilor”, care se sărbătoreşte în fiecare an, pe data de 2 noiembrie.

     În această zi, fiecare se află în comuniune cu cei dragi, care au plecat „dincolo”, prin vizitele şi rugăciunile care se fac la morminte şi în biserici.

Cerul e dorul meu, sunt călător

În lume sunt străin, rătăcitor

La cer privesc mereu acolo-i Domnul meu

Cerul e dorul meu, sunt călător.

Cerul e dorul meu, sunt călător,
În valea de dureri, nutresc cu dor;
Să merg în ceruri, sus,
Alături de Isus.
Cerul e dorul meu, sunt călător!

Cerul e dorul meu, sunt călător,
La Tatăl meu de sus, preaiubitor,
Eu pace voi găsi
Şi fericit voi fi.
Cerul e dorul meu, sunt călător!

     În acel timp, Isus spunea mulţimii iudeilor: 37 „Toţi cei pe care mi-i dă Tatăl vor veni la mine; şi pe cel care vine la mine nu-l voi izgoni afară, 38 pentru că m-am coborât din cer nu ca să fac voia mea, ci voia celui ce m-a trimis. 39 Or, aceasta este voinţa celui ce m-a trimis, ca din cei pe care mi i-a dat să nu pierd pe nici unul, ci să-i învii în ziua de apoi. 40 Aceasta este voinţa Tatălui meu, ca oricine vede pe Fiul şi crede într-însul să aibă viaţa veşnică; şi eu îl voi învia în ziua de apoi”( Citire din Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos după sfântul Ioan 6,37-40).

3 thoughts on “Cerul e dorul meu, sunt călător…

    • Da, este adevarat, mai ales ca observ ca au inceput sa dispara comentariile anterioare. La acest articol erau sapte comentarii inaintea ta, acum nu mai sunt! Nu stiu ce se intampla!

      Postez foarte rar pe blog, de o perioada de timp si nici nu prea mai „comentez”, pentru ca, am zilnic un program foarte incarcat, chiar si sambata si duminica! Imi doresc mult sa imi revin!

  1. Pingback: PETRECERE ÎN SECOLUL ÎNTÂI din O aventură în secolul I - P.Monelli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>