9 thoughts on “POVESTEA VULTURULUI

 1. Excepţională poveste! Sigur că avem nevoie de schimbare numai că, oamenii sunt comozi şi mai ales temători de necunoscut aşa că, preferă să STEA.

  • Cred că depinde de fiecare om şi de ceea ce presupune schimbarea. Unii reuşesc, alţii nu…..

   Mulţumesc, Tiberiu! Toate cele bune!

 2. E povestea unei vieti grele, pline de invataminte. Din pacate, oamenii nu prea invata din experienta altora. Pana nu se dau ei insisi cu capul de pragul de sus, nu il vad pe cel de jos.

 3. Da asa este Zina! Dar cred ca la o anumita varsta vrei nu vrei trebuie sa-ti schimbi modul de viata chiar daca nu ai depasit anumite limite pana atunci. Printr-o astfel de perioada trec si eu acum!

  • Mi-am inchipuit eu ca e ceva special cu tine, ai lipsit prea mult de aici. Sper din tot sufletul ca esti bine, Maricica.

   • Zina, multumesc mult! Eu zic ca sunt bine – Glicemie marita (140) – mi s-a spus „Nu este boala, ci un alt mod de viata”! Deci trebuie sa ma adaptez unui alt mod de viata! Este putin mai greu la inceput, dar o sa ma obisnuiesc!

    Toate cele bune!

 4. Minunata paralela dintre viata vulturului- schimbarea, pe care un om trebuie sa o faca voit sau nevoit.Iti doresc incredere in tine si in Dumnezeu, vointa ,si totul va fi bine !

 5. Pingback: ORHIDEE, simboluri de perfectiune si feminitate | Zinnaida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>