Despre mine

Numele meu este Maricica Balint, locuiesc în Bacău, sunt căsătorită şi am un băiat. M-am născut pe 23 mai 19..

Sunt profesoară de religie, meserie pe care o iubesc foarte mult. Iubesc meseria de dascăl în primul rînd pentru că sunt mereu înconjurată de minunatele făpturi, copiii, care imi dau din energia şi vitalitatea lor şi pe care îi consider „cei mai buni profesori”. Mai iubesc această meserie pentru că mă determină să caut mereu perfecţionarea mea ca apoi să îi ajut pe copii să urce trepte spre perfecţionare în relaţia cu ei înşişi, cu alţii şi cu Dumnezeu.

Îmi place foarte mult să ascult muzică, să fac călătorii, să admir minunăţiile naturii, să citesc, dar cel mai mult îmi place să-mi petrec timpul liber împreună cu băieţelul meu care este încă la vârsta întrebărilor.

O altă preocupare pe care o fac cu multă pasiune este acest blog, pe care te invit să-l răsfoieşti şi dacă este posibil să-ti spui şi părerea!

4 thoughts on “Despre mine

  1. Bonjour Maricica! Mica-i lumea… am aterizat aici de la Gaby Cimpoca si ce surpriza placuta: sunt nascuta la Bacau din parintii argeseni(RIP), dar n-am locuit niciodata acolo… am trait mai multi ani aici, în Franta(dintre care 5 si-n USA) decât în tara-mi natala. Voi rasfoi blogu’ tau si ma bucur c-am ajuns la dvs… Sanatate, bucurii si satisfactii! Un weekend placut si numa’ bine! Mélanie NB, Toulouse, FRANCE.

  2. Buna ziua, Melanie!
    Mă bucur mult că „ai aterizat” pe blogul meu! Sper să găseşti aici unele lucruri care să îţi placă şi în care să te regăseşti! Sper să avem o frumoasă colaborare, ba chiar o frumoasă prietenie!
    Toate cele bune!

  3. Pingback: Dupa cum scris… « Daurel's Blog

  4. Buna ziua ! citesc …de toate …si cel mai frumos si simplu si benefic raspuns ..la intrebarea ..ce a facut Domnul ISUS de la virsta de 12 ani …si pina la inceperea lucrarii lui …l-am gasit aici …
    FITI BINECUVINTATA DE DOMNUL CARE A FACUT CERURILE SI PAMINTUL !!! ps 115:15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>