Important de ştiut

Mierea de albine îi apără pe cei alergici şi pe cei bolnavi de diabet

Dacă eşti alergic la polen, încât ochii ţi  se înroşesc şi îţi lăcrimează, iar nasul ţi se înfundă, mierea este un bun medicament. Mierea conţine puţin polen, iar atunci când este consumată ca aliment pe pâine sau ca îndulcitor pentru ceai, ea contribuie la întărirea sistemului imunitar, împiedicând declanşarea alergiei atunci când eşti expus la polen. În acest caz mierea trebuie achiziţionată de la o persoană care se ocupă cu apicultura în zona în care locuieşti pentru ca mierea să conţină chiar polenul la care eşti expus.

Mierea de albine este un salvator şi pentru cei care suferă de diabet şi care şi-au administrat o supradoză de insulină,  provocând o stare de hipoglicemie, stare  care este foarte periculoasă ducând chiar şi la comă.

În acest caz se ia repede o lingură cu miere de albine, care readuce glucoza  în sânge înlăturând astfel efectul negativ al supradozei de insulină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>